Leveringsbetingelser

Fragtbetingelser

Animail leverer til hele Danmark, uanset om du bor i byen eller på landet. Vores leveringstid er 2-5 dage.

Hvis du køber for over DKK 1000 er fragten helt gratis.

Mypack

Mypack indebærer, at du får dine varer leveret til det nærmeste posthus eller post udleveringssted. Når pakken er ankommet til udleveringstedet, får du besked og kan få udleveret dine varer ved at fremvise gyldigt ID.

Vigtigt at huske: For at bruge denne forsendelsestype må pakken maksimum veje 19 kg. Afhenter du ikke pakken inden for den oplyste periode, vil du blive afkrævet et servicegebyr på 200 kr.

Mypack med levering til døren

Mypack med levering til døren gør, at du kan få leveret dine varer til din hjemmeadresse. Altså skal du vælge denne service, hvis du ønsker at få pakken leveret til din hoveddør. Der kræves en underskrift før pakken udleveres.

Pakken sendes til den adresse, du har oplyst (dog altid til din folkeregisteradresse, hvis du vælger at betale med faktura). Når vi afsender pakken, får du en e-mail om, at din pakke er sendt. Du kan hele tiden følge din pakke via det kolli-id, som findes i e-mailen, hvor du også kan se forventet leveringsdato.

Leveringen finder sted på hverdage mellem 8:00-16:00 eller 17:00-21:00. Leveringstiden kan overskride de 2-5 hverdage.

Vær opmærksom på: Det er ikke muligt at specificere et bestemt tidspunkt for leveringen. Hvis ikke du er hjemme, vil pakken blive indleveret på det nærmeste posthus eller postudleveringssted, og du vil modtage en seddel med informationerne herom i din postkasse.

Vigtigt at huske: For at benytte  denne forsendelsestype må pakken maksimum veje 20 kg. Afhenter du ikke pakken inden for den oplyste periode, vil du blive afkrævet et servicegebyr på 200 kr.

Det er vigtigt, at du giver alle adresseoplysninger såsom etage, eventuel dørkode og oplysninger om adgang ved en evt. dørtelefon. Husk også at kontrollere, at dit navn fremgår lige inden for døren til trappeopgangen, og at husnummeret er tydeligt at se.

Fortrydelsesret og returnering

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb eller ikke er helt tilfreds med din vare, kan du selvfølgelig returnere den. Det skal ske inden for 14 dage fra du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun anvendes, hvis varen du sender retur er i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den.

Husk at det er dig som kunde som står for risikoen ved returnering. Returvaren skal sendes til:

Animail
Flygfältsgatan 1
12830 Skarpnäck 

Ønsker du at returnere en vare, skal du blot kontakte os på kundeservice@animail.dk.

Læs mere om fortrydelsesret og returnering!


Ødelagt vare

Vi påtager os risikoen hele vejen frem til dig. Vi følger Købelovens reklamationsret, og du er velkommen til at kontakte os, hvis noget er ødelagt i din leverance. Vi betaler returfragten. Reklamation skal meddeles inden for rimelig tid sammen med et fotografi af det ødelagte produkt til kundeservice@animail.dk.

Læs mere om reklamation!

 

Senest ændret 14-08-2014 © Animail.